For this year.. alcohol is free ( Eurovision 2013! )

    Hello ουρακοτάγκοι μου :-), τι κάνουμε; Ελπίζω η διάθεση μας να είναι σε πολύ καλούς ρυθμούς όπως η δικιά μου.. Kαι όπως και οι ξεσηκωτικοί ρυθμοί του φετινού τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision.
   Koza mostra, και Αγάθωνας μία μίξη αρκετά ενδιαφέρουσα κατά την γνώμη μου.. Φρέσκο, δροσερό και βασικά ομολογώ πως δεν περίμενα με τόσο πρωτοποριακή κίνηση από το Ελληνικό τραγούδι, καθώς ως γνωστόν κινείται σε κλασικούς ρυθμούς. Koza mostra λοιπόν.. Bασικός τραγουδιστής ο Ηλίας Κόζας  (Googlαρετε τον μικρες μου ουρακοτάγκοι.. αξίζει xxx ). Ο Ηλίας Κόζας λοιπόν μας είχε απασχολήσει ξανά στο παρελθόν. Τον είχαμε συναντήσει ως βασικό τραγουδιστή (και πάλι), στους Cabaret Balkan για 3 χρόνια, επίσης έκανε και κοινές εμφανίσεις με τους Άγαμους Θήτες.  Τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος που υπάρχει εδώ και δύο χρόνια  είναι o Αλέξης Άρχοντης (στα ντραμς), ο Στέλιος Σιώμος (στην κιθάρα), ο Χρήστος Καλαϊτζόπουλος (στο ακορντεόν) και ο Βασίλης Ναλμπάντης (στην τρομπέτα). Τους Koza mostra τους συνοδεύει η ρεμπέτικη φωνή του Αγάθωνα Ιακωβίδη. Ο Αγάθωνας, γνήσιος Θεσσαλονικιός ρεμπέτης  τραγουδιστής συνοδεύει το νεανικό συγκρότημα με το μπαγλαμαδάκι του (καθώς επίσης είναι γνώστης της κιθάρας, μπαγλαμά, ούτι, μπουζούκι, τζούρα, μαντόλα και μαντολίνο!). Το όνομα του γνωστό όχι μόνο στην Ελλάδα που έχει εμφανιστεί σε πολλές πόλεις και χωριά, αλλά και στο εξωτερικό καθώς έχει προσκληθεί για προσωπικές συναυλίες  στις Η.Π.Α… (Εγώ από την άλλη δεν τον γνώριζα πριν την συμμετοχή του στην eurovision, όμως σαν σωστός ουρακοτάγκος το έψαξα και για εσάς που δεν ξέρετε..) Επίσης, ο Αγάθωνας έχει προκαλέσει τελευταία αρκετές φορές το βλέμμα των media καθώς, η ίντριγκα και οι τσακωμοί με τους παλιούς του συναδέλφους είχαν ένα Χ ενδιαφέρον.
   Αρκετοί είναι αυτοί που επιδοκιμάζουν την φετινή μας συμμετοχή στον μουσικό διαγωνισμό, καθώς αρνούνται να αποδεχτούν αυτή την ιδιόμορφη και μοντέρνα (κατά την γνώμη μου) συμμετοχή.  Όμως, όπως κάθε χρόνο, αρκετοί είναι αυτοί που επιδοκιμάζουν τις συμμετοχές, και όχι μόνο παρακολουθούν τον διαγωνισμό αλλά και σιγοτραγουδούν.. Ενδιαφέρον είχε η αντίστοιχη στάση κάποιων το 2004 που η Ελλάδα με το «Number one» με την μαγική και σέξυ παρουσία της Έλενας Παπαρίζου κερδίσαμε την πρωτιά. Εννοείται πως όταν η ελληνική συμμετοχή γύρισε στα πάτρια εδάφη.. όλοι την υποστήριζαν. (η τεχνική του πολιτικού =  η τεχνική της προσποίησης ( από την ταινία «πρώτη φορά νονός», σας την συστήνω ΑΝΕΠΗΦΎΛΑΧΤΑ )
  Λοιπόν μικροί μου ουρακοτάγκοι μην ξεχάσετε να κάτσετε μπροστά στις τηλεοράσεις σας αύριο, για να δείτε τον 2ο ημιτελικό, στον οποίο συμμετέχει και η χώρα μας. Ας ευχηθούμε να πάνε όλα όπως τα περιμένουμε, και να την θαυμάσουμε το Σάββατο στον τελικό.  



πουά ουρακοτάγκος

Σχόλια