Πότε θα βουτήξω ;

   Είτε περπατάς είτε κάθεσαι ιδρώνεις και οι μέρες περνάνε αλλά σε βασανίζουν. Η θάλασσα είναι η διαφυγή και ανυπομονούμε όλοι σχεδόν αυτή τη στιγμή. Με το σημερινό τραγούδι και με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 35 βαθμούς κελσίου, αν μη τι άλλο θέλεις να βραχείς έστω και με το λάστιχο στην αυλή. Πήγαινα να γράψω χθες μεσημεριάτικα το μάθημα για την εξεταστική μου και τι να δω στη κεντρική πλατεία...4 κορίτσια στο ένα από τα δύο συντριβάνια να κάθονται πάνω που εκτοξεύεται το νερό και η αλήθεια είναι πως αν το έβλεπα στην επιστροφή μου αυτό, θα πήγαινα κι εγώ. Ο Θερμαϊκός βλέπεις δεν προσφέρεται για βουτιές. Το πρώτο μπάνιο το έκανα το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και επειδή ήταν πρώτο δεν το απόλαυσα όσο ήθελα. Εσείς πήγατε για κανένα μπανάκι έτσι στα κλέφτικα;Αντηλιακό να βάζετε πάντως και να προσέχετε πέρα από την πλάκα γιατί μετά θα είναι αργά. Εξάλλου το σημερινό video clip στο υπενθυμίζει αυτό. Πάμε να δούμε τι θα ακούσετε λοιπόν στα ηχεία σας σήμερα.
   Την είδα πρώτη φορά και μου έχει χαραχτεί στη μνήμη διότι έπαιζε συνέχεια στην τηλεόραση,βλέπεις είναι δύναμη το κουτί. Ήταν 2006 όταν έπαιζε και το αγαπημένο παρά 5 τότε, και βλέπω ένα κορίτσι να έχει σκαρφαλώσει σε ένα δέντρο με κοκκινοπορτοκαλί φύλλα και να τραγουδάει " δεν τελειώνει έτσι η αγάπη "...αυτό ήταν, μου έμεινε μέχρι σήμερα. Φυσικά μιλάμε για τη Τάμτα Γκοντουάτζε με καταγωγή από τη Γεωργία , σπουδάζοντας όντας μαμά στο πανεπιστήμιο της πρωτεύουσας Τιφλίδας. Επίσης την θυμάστε και από το Super Idol που ενώ δεν κέρδισε έκανε μεγάλη καριέρα και σίγουρα μεγαλύτερη από αυτούς που κερδίζουν. Έχει κάνει πολλά από τότε όπως εμφάνιση σε σειρά,βραβεία,διάφορα guest σε διοργανώσεις και μεγάλα show,έχει δώσει την φωνή της σε παιδική ταινία και πέρυσι αλλά και φέτος κριτής-coach στο talent show X Factor. Η ίδια έχει φέρει στη ζωή εδώ και αρκετά χρόνια μια κόρη την Άννυ η οποία γεννήθηκε όταν ήταν η Τάμτα 14 ετών! Έτσι από το 2001 το μέλλον χαραζόταν καλύτερο μπροστά της και ήρθε στην χώρα μας και την αγάπησε πολύ ο κόσμος. Έχει κυκλοφορήσει 3 album τα οποία δυο επανακυκλοφόρησαν ενώ έχει και 3 cd single. Ενώ έχει ανεβάσει πολλά single tracks και τραγούδια για τα βραβεία mad music awards. 10 Ιανουαρίου του 1981 γεννημένη και αντι για 36 δείχνει αρκετά νεότερη και μάλιστα είναι από εκείνες τις γυναίκες που έχουν στυλ και ότι και να φορέσουν τους πάει. Οι συνεχείς αλλαγές σε χρώμα και χτένισμα στο μαλλί εντυπωσιάζουν θετικά, γιατί δείχνει πάντα πολύ όμορφη. 
   Το σημερινό video clip έχει σκηνοθετήσει ο Γιάννης Παπαδάκος, με την Τάμτα να είναι λαμπερή, με ένα υπέροχο μαγιό. Τους στίχους ανέλαβε ο Νίκος Γρίτσης , ενώ την καλοκαιρινή διάθεση ανεβάζει με την μουσική που συνέθεσε ο Δημήτρης Κοντόπουλος. Ελπίζω να το απολαύσετε και να σας φάνηκε ενδιαφέρον το πρώτο μας άρθρο για την Τάμτα. Στέλνουμε αγάπη από το blog μας για πολλές βουτιές στο απέραντο γαλάζιο των θαλασσών μας.  





Σχόλια