Έτσι είναι οι άνθρωποι

Άνθρωποι, μυστήρια πλάσματα. Τη μια μέρα έρχονται και φωτίζουν τη ζωή σου, την επόμενη εξαφανίζονται μέσα σε δευτερόλεπτα, σαν ένα αστέρι που πέφτει και σβήνει μπρος στα μάτια σου. Μα που χάνετε; και γιατί κατηγορούμε πάντα τον εαυτό μας; Ίσως είναι απλά η εξέλιξη τον πραγμάτων. Μια εξέλιξη επίπονη, αλλά όχι απαραίτητα δικό μας φταίξιμο.
Αλλά έτσι είναι οι άνθρωποι, σαν τον ουρανό. Σκοτεινοί, ψάχνουμε το σωστό αστέρι να φωτίσει την ψυχή μας. Συχνά το βρίσκουμε, μα πολλές φορές σύντομα χάνετε.. και αν χαθεί φαίνεται πιο μεγάλο το σκοτάδι μας. Έτσι είναι τα αστέρια, πέφτουν και χάνονται σαν τους ανθρώπους που περνάνε από τη ζωή σου. Μην συμβιβάζεσαι με αδύναμα αστέρια, άσε τα να φύγουν. Αξίζεις κάτι ποιο φωτεινό, αληθινό και ξεχωριστό από το φτωχό φως ενός υποκριτή. Κράτα το αστέρι που θα προσπαθήσει να λάμψει σαν φεγγάρι.. ή ίσως σαν ήλιος, προκειμένου να μη σβήσει ποτέ από τη ζωή σου.
Όλοι αναζητάνε κάτι αληθινό προκειμένου να φωτίσουν τις ζωές τους. Κάτι που δε θα το βάλλει στα πόδια μόλις αντικρίσει το σκοτάδι τους και θα μείνει εκεί, στο πλευρό τους. Κάθε φορά να λάμπει και από λίγο περισσότερο. Να χρωματίζει τη μαυρίλα και να κάνει κάθε φόβο να σωπάσει. 
Μην αφήνεις λοιπόν κοντά σου όσους τσιγκουνεύονται να σου χαρίσουν μια στάλα φως μια στο τόσο τις μέρες που σκοτεινιάζει μέσα σου. Σβησμένα αστέρια δεν έχουν θέση στη ζωή σου. 
Το σημερινό τραγούδι είναι το Dark on me από το άλμουμ Transmissions των The Starset. Μιας τετραμελής Rock μπάντας από την Αμερική που ξεκίνησε την καριέρα της το 2013 και συνεχίζει ως σήμερα.




Σχόλια