Η Ελλαδίτσα διχάζεται λόγω ενός gay pride.

    Να σέβεσαι το διαφορετικό εκεί ξεκινάει η σημερινή μου σκέψη, και θα αρχίσει να γίνεται πιο περίπλοκη με τη ροή του κειμένου. Η διαφορετικότητα σου, μπορεί να περιλαμβάνει κάποιο έμφυτο χαρακτηριστικό σου, όπως το χρώμα του δέρματος σου, κάποια ιδιομορφία στο σώμα σου ή μέχρι και κάποιο επίκτητο που δεν έχει σχέση με την εξωτερική σου εμφάνιση. Τις πολιτικές απόψεις, τις θρησκευτικές σου πεποιθήσεις, ακόμα και τις σεξουαλικές προτιμήσεις. Ποιους συντρόφους είχες; Η κακεντρέχεια δε σταματάει στη δική σου ζωή  αλλά συνεχίζει και στου συντρόφου σου. Ίσως στον αριθμό των συντρόφων που είχες. Ίσως και το φύλο του συντρόφου σου, άμα είναι ομοφυλοφιλική σχέση τότε ξεκινάει ένα άλλο κεφάλαιο συζήτησης.
     Με αφορμή ένα μεγάλο πάρτι που έγινε στο κέντρο της Αθήνας, και επακολουθεί και σε άλλες πόλεις της μικρής μας κοινωνίας που δεν είναι έτοιμη ούτε για πρωθυπουργό χωρίς γραβάτα. Το Σάββατο στο Σύνταγμα, έγινε η παρέλαση για τους ομοφυλόφιλους που είναι περήφανοι για τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις. Κυριακή, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γέμισαν χρώματα, φωνές, και περίεργα έως και κάποιες υπερβολικές ( αν μου επιτρέπεται ο όρος ) εμφανίσεις. Έξαλλοι οι ετερόφυλοι διαμαρτύρονται για αυτή τη γιορτή, που υποστήριξαν με την εμφάνιση πολλοί επώνυμοι. Να μου πεις γιατί οι άλλοι είναι ανώνυμοι; Διεκδικώντας τα δικαιώματα τους, με έναν ιδιόρρυθμο τρόπο εξοργίζει τη "καθώς πρέπει " μέση ελληνική οικογένεια, που σοκάρεται όταν το παιδί δε καπνίζει χόρτο στη τουαλέτα με τη παρέα του, αλλά είναι gay, γιατί δε θα γίνει σαν το πατέρα του ένας τύπος με μία τουλάχιστον ερωμένη, διαζύγιο και ένα κολλητάρι στη τροχαία να του σβήνει τις κλήσεις , όταν κατα λάθος παρκάρει στη στάση των αναπήρων! Μα αυτό που προσπαθώ να σου πω δεν είναι ότι, όλοι οι ομοφυλόφιλοι είναι άγιοι ή αγίες ( Its just a joke, relax ).
    Η λέξη Gay σημαίνει χαρούμενος, τώρα αν είναι και περήφανος ποιον ενόχλησε; Διεκδικούν το να περπατούν στο δρόμο χωρίς το επικριτικό σου βλέμμα, γιατί όπως έχουν δείξει επιστημονικές έρευνες έτσι γεννήθηκαν. Και αν πάλι δε γεννήθηκαν έτσι, δεν ενδιαφέρονται καθόλου για την άποψη σου για το τι κάνουν στο κρεβάτι τους, ίσως για αυτό να είναι λίγο πιο χαρούμενοι από εσένα ομοφοβικέ φίλε μου. Α και για εσένα που ψάχνεις απεγνωσμένα πως θα μπορείς να κάνεις reaction, με gay σηματάκι θα πατήσεις like εδώ και έτοιμος.  
Το τραγούδι για σήμερα είναι το Take me to church, με ένα video clip που αξίζει να το παρακολουθήσεις.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristina Alossi (@chrisalossi) στις

                                       

Σχόλια