Harmony of Summer

   Η χώρα μας έχει ένα πλεονέκτημα που κάθε χρόνο ξυπνάει αναμνήσεις και διεγείρει τα μυαλά όλων. Αυτό το αβαντάζ είναι οι υπέροχες παραλίες και θάλασσες που κατακλύζουν τον δικό μας μικρό κόσμο και που πρέπει να εξερευνήσουμε. Ας προσπαθήσουμε να αποβάλουμε οποιαδήποτε αρνητική σκέψη λοιπόν και ας καλωσορίσουμε το Καλοκαίρι με τον καλύτερο τρόπο. Με θετική διάθεση , με λουλούδια , με αγάπες , με μουσική και το τρίπτυχο της επιτυχίας... ή αλλιώς: " 3 pillars of life ". Και δεν είναι άλλα από το φαγητό το σεξ και τον ύπνο. Ενδιαφέρον θα είχε να άκουγα τη γνώμη σας από κάτω με σχόλια, για το ποιο έχει προτεραιότητα.
   Αρκετές είναι οι φορές που έχουμε δείξει στο blog μας, πως χαίρει εκτίμησης για το συγκρότημα Coldplay. Πως άλλωστε να μην συμβαίνει κάτι τέτοιο από τη στιγμή που κυκλοφορούν τόσο όμορφα τραγούδια και ολοκληρωμένες δουλειές. Ο τίτλος μας ταξιδεύει από μόνος του και συνδέεται με τα παραπάνω που είπα και είναι το album "A head d full of dreams " που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2015. Το τραγούδι του δίσκου που θα παίζει στα ηχεία σας, είναι το " Hymn for the weekend " και είναι σε συνεργασία με την τεράστια Beyonce που ότι και να κάνει είναι Quenn. Το videoclip είναι θαυμάσιο και ας κατακρίθηκε στην Ινδία που γυρίστηκε γιατί λέγανε πως δεν είναι έτσι ακριβώς η ζωή εκεί πέρα. Το όμορφο αποτέλεσμα δεν χαλάει και δεν προσβάλει κανένα οπότε απολαμβάνει πια την κορυφή στα τραγούδια με 750 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.
   Με αφορμή τη καλοκαιρινή άφιξη, έρχεται στο μυαλό μας πιστεύω κάτι το οποίο δεν κάναμε ποτέ ή δεν προλάβαμε πέρυσι. Έτσι κι'εγώ πιστεύω πως θα υλοποιήσουμε όλοι τα όνειρα μας και θα περάσουμε φανταστικά. Για αυτούς που χώρισαν πριν λίγο καιρό και χάλασαν τα πλάνα τους για τις φετινές διακοπές, δεν θέλω ηττοπάθειες αλλά να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας που τα έχετε ανάγκη. Όχι για να γεμίσετε το "κενό" που σας άφησε ο χωρισμός αλλά γιατί γουστάρετε να αγαπάτε τον εαυτό σας και να τον βλέπετε να χαμογελάει στον καθρέφτη. Από την άλλη υπάρχουν και οι ρομαντικούληδες που χοροπηδάνε με το τραγούδι και τους όμορφους στίχους του για πεταλούδες στο στομάχι. Τους αγαπάμε και αυτούς το ίδιο και τους ευχόμαστε μαγικές στιγμές με πολλές εμπειρίες και ιδιαίτερα πρωτόγνωρες. 

Σας εύχομαι κουράγιο για την εξεταστική...countdown has started!




Σχόλια