Silence song

Είναι κάτι μέρες, σαν τη σημερινή, που είναι πολύ περίεργες. Ψυχοπλακώνεσαι, σκέφτεσαι, νυστάζεις αλλά δεν κοιμάσαι. Κάτι τέτοιες μέρες, βροχερές και συνεφιασμένες, λοιπόν έχω καταλήξει: η ησυχία κάνει θόρυβο.

Ναι. Τις μέρες αυτές, που όλοι κλείνονται στα σπίτια τους και στον εαυτό τους και που τα πουλιά πετούν χαμηλά, η ησυχία βγάζει ήχο και ακούγεται κάπως έτσι.

Το κομμάτι αυτό το ταύτιζα για πολύ καιρό – και συνεχίζω – με το όνομα του συγκροτήματος που το δημιούργησε, σε σημείο να μην μπορώ να ξεχωρίσω πναι η ﷽﷽﷽﷽κρι και σήμερα. Από πί οιο είναι το ένα και ποιο το άλλο. “Delerium” ονομάζεται το δναι η ﷽﷽﷽﷽κρι και σήμερα. Από πί ίδυμο από τον Καναδά, που μας έχει χαρίσει πολλά και διάφορα ηλεκτρονικά κομμάτια με στοιχεία pop, dark και ατμοσφαιρικά, μεταξύ των οποίων το “Silence” (1999), το οποίο έγινε παγκόσμιο hit και ακούγεται μέχρι και σήμερα.  Τραγούδι σχεδόν δύο 10ετιών, το οποίο όμως "βαράει" ακόμη και ακούγεται πολύ πολύ δυνατά. Στα φωνητικά είναι η Sarah McSahchlan, η οποία μάλιστα συμμετείχε και στη δημιουργία του τραγουδιού. Πίσω δε από το μουσικό δίδυμο “Delerium” κρύβεται ο Καναδός Bill Leed, μέλος των Skinny Puppy. 

Καλό υπόλοιπο Κυριακής και καλό καλοκαίρι – όταν έρθει.

Indi Ουρακοτάgos

Υ.Γ.: Το κομμάτι είχε πολλές επανεκτελέσεις, εκ των οποίων η πιο γνωστή του Tiesto https://www.youtube.com/watch?v=kEvE_04x-xI. 







Σχόλια