Καλό ταξίδι Chester

Το σημερινό κείμενο θα ήθελα να το αφιερώσω σε ένα καλλιτέχνη που άγγιξε αρκετά τόσο τα δικά μου εφηβικά χρόνια, όσο και πολλών ακόμα ανθρώπων. Το σημερινό κείμενο είναι για τον Chester Bennington, όπως οι περισσότεροι είδη γνωρίζετε ως τραγουδιστή των Linkin Park ο οποίος δυστυχώς έβαλε τέλος στη ζωή του στης 20 Ιουλίου του 2017.
Ένας καλλιτέχνης που μαζί με την υπόλοιπη μπάντα στιγμάτισε ολόκληρες γενιές, έδωσε τροφή σε αμέτρητα εφηβικά όνειρα και βοήθησε αρκετούς να αντιμετωπίσουν τους δαίμονες και τις ανησυχίες τους. Αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να κάνει τους δικούς του δαίμονες να σωπάσουν. Δεν είμαι σίγουρη πως ακριβώς να εκφράσω αυτό που θέλω να πω αυτή τη φορά. Τα λόγια δεν είναι αρκετά για να εκφράσω όσα έχω στο μυαλό μου. Αυτό που θέλω να πω είναι πως η κάθε ιστορία έχει το τέλος της. Το πρόβλημα είναι όμως πως δεν έχει κάθε ιστορία χαρούμενο τέλος. Η ζωή δεν είναι παραμύθι έτσι ώστε να ζήσουν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα. Η κάθε εξέλιξη κρίνετε από τις επιλογές μας.
Δυστυχώς η ιστορία του Chester τέλειωσε κάπως βιαστικά και πιο νωρίς από όσο θα έπρεπε εφόσον ήταν μόνο 41 ετών. Αφήνοντας πίσω φίλους και οικογένεια τόσο ξαφνικά.
Και ίσως η ιστορία τελείωσε, ίσως ο πρωταγωνιστής αποχώρησε νωρίτερα από όσο έπρεπε, μα μερικά αστέρια δε ξεχνιούνται ποτέ, ακόμα και αν πέσουν η λάμψη τους μένει για πάντα χαραγμένη στις μνήμες μας και ζεσταίνει τις καρδιές μας.
Το σημερινό τραγούδι είναι το In the end από το άλμπουμ Hybrid Theory των Linkin Park. Μιας Αμερικάνικης Rock μπάντας που ιδρύθηκε το 1996 και άγγιξε τις καρδιές χιλιάδων ανθρώπων από τότε ως και σήμερα.









Σχόλια